Hostingcenter

Oppetid på >99,9 %.
Høj hastighed på redundant setup.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Hostingcenter

Tecsys anvender hostingcenteret GlobalConnect. Hostingcenteret er overvåget 24 timer i døgnet.

Avancerede redundante kølesystemer holder temperaturen konstant og sikrer at servere og andet udstyr står i korrekt tempererede omgivelser. Der er brandslukningsanlæg i alle rum. Strømmen er redundant på flere niveauer, ligesom netværket er redundant med adskillige forbindelser til internettet.

Hostingcenteret lever op til forpligtelserne i BFIH (Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark) mht. sikkerhed og kvalitetssikring.

Få rådgivning

Lasse Lindholm er klar til at hjælpe dig.

icon-mail88 33 57 21

Serverovervågning forhindrer problemer

Tecsys hostingcenter overvåger alle servere ved hjælp af N-Central software og får automatisk besked inden der sker en kritisk fejl. Det er den forebyggende indsats, der sikrer den høje oppetid. Samtidigt overvåges serverne for at undgå forskellige flaskehalsproblemer og for at sikre, at der er taget backup af data. Serverovervågningen måler CPU-anvendelsen, temperaturen, hukommelsen, disk-anvendelsen og sender automatisk varsler til IT-konsulenterne fra Tecsys. Overvågningen anvendes også til at vurdere det fremtidige behov for hukommelse, diskplads og hastigheden for datagennemløbet. Således at der altid er nok datakapacitet til stede.

Sikkerhed

Hostingcentrene har egen transformer til levering af strøm. Derudover er der installeret redundant UPS og eksterne batteriløsninger for at sikre driften mod pludselige strømafbrydelser og uens spænding. Desuden har hostingcenteret egen dieselforsyning, som automatisk tager over, hvis strømudfald tager længere tid.

For at garantere tilstrækkelig internetkapacitet har hostingcentrene en direkte forbindelse til eget 10 Gbit/s backbone netværk. Netværket er er meget stabilt og fuldt redundant, hvilket vil sige, at der altid er en anden strækning, som tager over i tilfælde af nedbrud. Derfor kan vi sikre din virksomhed en optimal netværksløsning og høj driftssikkerhed. Tecsys hostingcenter har høj driftssikkerhed og en høj oppetid (>99,9%)

Ikke kun et hostingcenter

Tecsys er mere end et hostingcenter. Vi har en stor softwareafdeling og forstår softwareudvikling, specialapplikationer og at drifte forskellige servere med både standardløsninger og specielle applikationer.

Vi sørger for at drifte og servicere løsningen, så sikkerheden er i top.

Kundereferencer

Nyheder