IT-sikkerhedstjek

Gratis og uforpligtende: Vi kommer ud til jer og kortlægger virksomhedens nuværende sikkerhedsniveau og identificerer sikkerhedshuller.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Bestået eller til et 12-tal?

Ikke alle virksomheder har behov for at få et 12 tal i IT-sikkerhed, men de fleste vil gerne have et ’Bestået’-niveau. Det er noget I selv vurderer. Vi kan blot hjælpe jer med at fortælle hvor I er i dag, og hvilke tiltag I kan overveje, for at få mere sikkerhed. Ingen virksomheder er uden risiko for et angreb. Vi anvender alle computere og internet, og det skaber en risiko, som man må gøre sit bedste for at være rustet imod.

For at få et gratis sikkerhedstjek skal I blot være minimum 10 ansatte med hver sin computer og så skal I have adresse inden for en fornuftig afstand fra Glostrup.

Få rådgivning

Lasse Lindholm er klar til at hjælpe dig.

icon-mail88 33 57 21

IT-sikkerhedstjek

I får en temperaturmåling af virksomhedens IT-sikkerhed. Når vi kommer forbi, vil vi på to timer udarbejde en rapport, med de tiltag I har i spil i dag, og de muligheder I ikke anvender.

Den sværeste faktor at sikre sig mod, er medarbejdernes adfærd. De skal have adgang til servere, infrastruktur, netværk, mail og internet for at kunne udføre deres arbejde. Du kan ikke opsætte for mange regler for deres adfærd, uden det virker som restriktioner af deres personlige frihed eller en reelt mistillidserklæring fra ledelsen. Det giver et sprængfarligt mix, og en medarbejder kan nemt komme til at give en hacker adgang til jeres IT-systemer. Det går lynhurtigt, og er skaden først sket, er det meget svært at genskabe IT-sikkerheden. 9 ud af 10 IT-nedbrud skyldes medarbejderfejl. Heldigvis er der meget I kan gøre for at minimere risikoen. Awareness training er træning af medarbejdernes viden, så de kan genkende faresignaler på mail og internet. Det er meget nemt at gennemføre, og ikke den store udgift. Derudover findes der flere automatiserede tiltag, såsom e-mail-skanning, link-skanning, kodesikkerhed og 2-faktor autentificering. Der kan også gøres meget, for at begrænse skaden når der bliver stjålet en computer og ved at have begrænset adgang til filservere, baseret på medarbejderens job. Der er stor forskel på hvad en udvikler har behov for at have adgang til, i forhold til en marketingmedarbejder.

Sikkerhed og backup på alle de områder der kan automatiseres, vil give dig ro i maven over at det basale sikkerhedsniveau er i orden, og at du har en brugbar backup, der kan genskabe det virksomhedsessentielle. Vi hjælper dig med at skabe et overblik over de muligheder der findes, og hvad der er nemt og billigt at implementere, så du kan få den fornødne ro i maven når jeres IT-sikkerhed er det niveau, du har det godt med.

Wifi sikkerhed. Firewall.

Antivirus. Sikkerhedscertifikater.

Test af backup. Backup automatisering.

2-faktor autentificering.

Mailsikkerhed. E-mail-skanning.

Kodesikkerhed. Passwordpolitik.

Penetration test (sårbarhed udadtil).

Dokumentation af infrastruktur.

Awareness training.

Kontakt Lasse Lindholm på lasse.lindholm@tecsys.com, med dine ønsker til et sikkerhedstjek.

Kundereferencer

Nyheder